foto

Dorien Wilson

  • nar. 5.7.1963 (57 let)
    Lompoc, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Justice on Trial: The Movie 20/20
Steppin' Back to Love (TV film)
2019 I Got the Hook Up 2
Looking in the Mirror
2018 Never Heard
2017 Chi Nu Legacy
Conflict of Interest
2016 A Weekend with the Family
LAPD African Cops
2015 Stalked by My Neighbor
The Grace of Jake
2013 At Mamu's Feet
Boots (TV film)
Pastor Shirley
2009 The Steppin: Movie
2006 Král smutku
2004 Gas
Nakládačka
2003 Duch psa (TV film)
Intimate Portrait: Mo'Nique (TV film)
Quigley - psí život
2002 Pomsta v Clover Bend
2001 Beethoven 4
House Party 4: Down to the Last Minute

TV seriály

2020 Church Folks (TV seriál)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
In the Cut (TV seriál)
2013 Everyday Lies (TV seriál)
Millerovi (TV seriál)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Deep Cover (S02E14)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2001 The Proud Family (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Plané neštovice (S02E23)
Fresh Prince (TV seriál)
Já, Klaunius (S06E13)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Dvojčata (S01E16)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Raincoats (S05E18)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Bubliny, dřina a problémy (S01E09)
Sibs (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Dokumentární

2004 Living in TV Land (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2004 Drop, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky