foto

Jakub Krejča

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
2018 Balada o pilotovi (TV film)
Der große Rudolph (TV film)
2017 Osudové léto v Praze (TV film)
2016 O otci
2014 MY 2
2013 Tečky (studentský film)
2012 Mezi Světy (studentský film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Rodinná fotka (S01E35)
2017 Bohéma (TV seriál)
A přece se točí (E04)
První republika (TV seriál)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl třetí (S02E03)
Díl druhý (S02E02)
další epizody (4)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)