foto

Jakub Krejča

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ich und R (TV film)
2017 Ein Sommer in Prag (TV film)
2016 O otci
2014 MY 2
2013 Tečky (studentský film)
2012 Mezi Světy (studentský film)

TV seriály

2018 Brecht (TV seriál)
2017 Bohéma (TV seriál)
A přece se točí (E04)
První republika (TV seriál)
Díl první (S02E01)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace