foto

Tuomas Järnefelt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Todella kiihottavaa
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2013 Láska, soudruhu
Taskuparkki
2011 Ticho
2009 Havukka-ahon ajattelija
2008 Päätalo
2005 FC Venuše
2004 Onnellisten laiva (TV film)
2000 Klassikko
1998 Kulkurin taivas (studentský film)
1997 Graceland
Jäänmurtaja
1996 Saattajat (studentský film)
1992 The Other Side (studentský film)

TV seriály

2018 Sunnuntailounas (TV seriál)
Ratkaisu (E03)
Anteeksianto (E02)
Alku (E01)
2012 Kimmo (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)

Dokumentární

2004 V temnote
2001 Matka kohti valoa
2000 Haapoja Pariisissa
1999 Tähtien kosketus
1998 Futuro - tulevaisuuden olotila
Unia presidenteistä
1996 Vinkalo (studentský film)
1995 Orjia ja piikoja (studentský film)
Ratkaisun paikka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace