foto

Christophe Malavoy

  • nar. 21.3.1952 (66 let)
    Reutlingen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mystère Place Vendôme (TV film)
Péril blanc (TV film)
2015 Rose et le soldat (TV film)
2013 Dětina
2011 Mission sacrée (TV film)
Monte Carlo
Něžnost
2010 Kennedys Hirn (TV film)
Stín nad Saint-Michel (TV film)
2009 12 balles dans la peau pour Pierre Laval
2008 Ledová vášeň (TV film)
2004 Ceux qui aiment ne meurent jamais
2002 Jean Moulin (TV film)
Ostrov, kde se zastavil čas (TV film)
1999 Jésus (TV film)
Voleur de coeur (TV film)
1998 Je taim
L'enfant et les loups (TV film)
Les grands enfants (TV film)
Mraky
Un camion pour deux (TV film)
1997 C'est la tangente que je préfère
L'Homme idéal
Ville dont le prince est un enfant, La (TV film)
1996 Une fille à papas (TV film)
1994 Des feux mal éteints
Rapt à crédit (TV film)
Île aux mômes, L' (TV film)
1993 Colpo di coda (TV film)
L'affaire Seznec (TV film)
Le paradis absolument (TV film)
Volný pád (TV film)
1992 Divertimenti della vita privata, I
Juste avant l'orage
1991 D'Artagnan (TV film)
Dernier lien, Le (TV film)
Paní Bovaryová
1990 Jean Galmot, aventurier
1989 Rebus
Soule, La
1988 Deux minutes de soleil en plus
Méliès 88: Rêve d'artiste (TV film)
1987 De guerre lasse
Houkání sovy
Spolek darebáků
1986 La dérapade (TV film)
Žena mého života
1985 Arbre sous la mer, L'
Bras de fer
Meurtres pour mémoire (TV film)
Péril en la demeure
1984 Souvenirs souvenirs
1983 Le Voyage
Scarlatine, La
1982 Family Rock
Ma femme s'appelle reviens
Práskač
Čest kapitána
1980 Sladká cesta
1979 Héros n'ont pas froid aux oreilles, Les
Un enfant sans histoire
1978 Le dossier 51
1977 Enlèvement du régent - Le chevalier d'Harmental, L' (TV film)
1976 Mysteres de Loudun, Les (TV film)
1975 Soldat Duroc, ça va être ta fête

TV seriály

2015 Chérif (TV seriál)
Code d'honneur (S02E04)
2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Chute libre - Partie 2 (S09E08)
Chute libre - Partie 1 (S09E07)
2013 La croisière (TV seriál)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
2000 Cévennes (TV seriál)
1996 Amants de rivière rouge, Les (TV seriál)
1988 Lékaři lidí (TV seriál)
1984 Péchés originaux (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)

Dokumentární

2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
1993 Zone interdite (TV seriál)
1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)
La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

1998 Union libre (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace