foto

Annabelle Lengronne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Colombine (TV film)
Jusqu'ici tout va bien
Sun
2016 La Fine équipe
2014 Mercuriales
2012 Les Kaïra
Ombline
2011 Les Mythos
Une vie meilleure

TV seriály

2017 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Nous vieillirons ensemble (S09E06)
Guerre froide (S09E05)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 3 (S06E03)
Epizoda 2 (S06E02)
1999 Žena v taláru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky