foto

Johannes Lassila

  • nar. 12.4.1966 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2004 Onnellisten laiva (TV film)
2003 Tahaton tuhlaajapoika (TV film)
2000 Laina-aika
1999 Lapinpoika (TV film)
Pitkä kuuma kesä
Silmä silmästä
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Vastanaineet
Vita nuova (studentský film)
1997 Graceland
Keikka
Kosminen kaaos (TV film)
Kypärä
Ristin juurella (studentský film)
Sisämaalainen
Skin Deep
1996 Yöjuna
1995 Ruuvimies (TV film)
1994 Anita
1993 Hysteria

TV seriály

2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pahat Pojat
1999 Lapinpoika (TV film)
Pitkä kuuma kesä
Silmä silmästä
1993 Akvaariorakkaus
Hysteria
1992 Kim byl Joe Luis?

TV seriály

2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace