foto

Sage Stallone

  • nar. 5.5.1976
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 13.7.2012 (36 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Už příjmení musí každému napovědět. Sage Stallone je nejstarším synem slavného herce a režiséra Sylvestra Stallonea. Narodil se 5.5.1976, což bylo přesně v roce, kdy jeho otec slavil jeden ze svých největších filmových úspěchů klasickým snímkem ROCKY. Sage Stallone má ještě dalších 5 sourozenců - bratr Seargeoh (1979) a tři nevlastní sestry - Sistine (1998), Sophia (1996) a Scarlet (2002).

Po boku svého otce debutoval v roce 1990 pátým pokračováním ROCKYHO, kde si zahral Rockyho syna Roberta Balbou Jr. S otcem se ještě sešel ve filmu o šest let později v dramatickém thrilleru DAYLIGHT. Dále se objevil např. v hororu THE MANSON FAMILY, který pojednával o tragické smrti manželky Romana Polanského, kterou měl na svědomí psychopatický zabiják Charles Manson. Pozornost na sebe upoutal ještě v dalším hororu THE HOUSE IN THE MIDDLE OF NOWHERE a v roce 2006 se objevil nepříliš úspěšném snímku MOSCOW ZERO, kde si zahral třeba Val Kilmer. V roce 2006 se také pokusil prosadit jako režisér a natočil kratkometrážní snimek VIC.

Stallone byl ženatý necelý rok s manželkou Starlin Wright - od května 2007 do dubna 2008.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Promises Written in Water
The Agent
2007 Oliviero Rising
2006 Pod Moskvou
Vic
2005 Chaos
2002 Reflections of Evil
1997 American Hero
Manson
1996 Denní světlo
1995 Fatally Yours
1990 Rocky V

Dokumentární

2005 Alan Yates
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Vic

Dokumentární

2005 Alan Yates

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace