foto

Miriam Spoerri

  • nar. 20.7.1931 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Der Nebelläufer
1990 Der Tod zu Basel (TV film)
1984 Sprinter, Der
1982 Das blaue Bidet (TV film)
1978 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl (TV film)
Einhorn, Das
Späte Liebe (TV film)
1976 Das Unglück
1974 Das letzte Testament (TV film)
1973 Entziehung - Ein Tagebuch (TV film)
Plaza Fortuna (TV film)
Verwandte sind auch Menschen (TV film)
1972 Die Witwen oder Eine vollkommene Lösung (TV film)
1970 Baal (TV film)
Die blinden Ameisen (TV film)
1968 Diese Frau zum Beispiel (TV film)
Kraft des Gesetzes (TV film)
1967 Kopfstand Madam!
1966 Freiheit im Dezember (TV film)
Porträt eines Helden (TV film)
1965 Magie (TV film)
1960 Emilia Galotti (TV film)
Fabrik der Offiziere

TV seriály

1976 Der Anwalt (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky