foto

Pilar Miró

  • nar. 20.4.1940
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 19.10.1997 (57 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Tvé jméno mi zamořilo sny
Zahradníkův pes
1993 Pták štěstí
1991 Beltenebros
1986 Werther
1982 Dnes večer si promluvíme
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 El crimen de Cuenca
1976 Žádost o ruku

TV seriály

1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Original (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

TV pořady

1997 XI premios Goya (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1968 Ida y vuelta
1967 Tiempo con Elena
1966 Ágata

Dokumentární

2010 Un cine como tú en un país como éste - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky