foto

Mustafa Nadarevic

  • nar. 2.5.1943 (74 let)
    Banja Luka, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Čefurji raus!
Segrt Hlapic
2012 Halimina cesta
Kanibal vegetarián
Když se rozednívá
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2010 Když zrno nezemře
Piran-Pirano
2008 Ničí syn
2006 Nafaka
2004 Duga mracna noc
Heimkehr
Přelud
Tovaryšstvo Ježíšovo
U strýčka Idrize
2003 Na planincah
2002 Prezimiti u Riu
2001 Kraljica noci
Polagana predaja
Země nikoho
2000 Hop, Skip & Jump
Je li jasno prijatelju?
1999 Četverored
Transatlantik
1997 Dokonalý kruh
Puska za uspavljivanje
1996 Prepoznavanje (TV film)
1995 Gospa
Isprani
Nausikaja
1994 Vukovar se vraca kuci
1993 Dok nitko ne gleda
Kontesa Dora
1991 Djuka Begović
Můj bratr Aleksa
Praznik u Sarajevu
Prica iz Hrvatske
Srcna dama
1990 Adam ledolomak
Captain America
Gluvi barut
1989 Kuduz
Seobe II
1988 Glembajevi
Haustorce (TV film)
Zaboravljeni
1987 Hudodelci
Ljubezni Blanke Kolak
To už jsem viděl: Déja vu
1986 Dobrovoljci
Večerní zvony
1985 Horvatov izbor
Ljubavna pisma s predumisljajem
Nitko se neće smijati (TV film)
Otec na služební cestě
War Boy, The
1984 Malá vlaková loupež
U raljama zivota
Zadarski memento
1982 Kiklop
Miris dunja
Ukazanje Gospe u selu Grabovica (TV film)
Zločin u školi
1978 Bombaski proces (TV film)
Tomo Bakran (TV film)
1973 Timon
1968 Gravitacija ili fantastična mladost činovnika Borisa Horvata

TV seriály

2007 Lud, zbunjen, normalan (TV seriál)
2006 Balkan Inc. (TV seriál)
Kazalište u kući (TV seriál)
2002 Novo doba (TV seriál)
1990 Aleksa Santic (TV seriál)
Tudjinac (TV seriál)
Zaboravljeni (TV seriál)
1988 Vecernja zvona (TV seriál)
Zagrljaj (TV seriál)
1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)
1985 Price iz fabrike (TV seriál)
1984 Inspektor Vinko (TV seriál)
Stefica Cvek u raljama zivota (TV seriál)
Ty lžeš, Melito (TV seriál)
1983 Kiklop (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1980 Splitská historie (TV seriál)
1978 Macak pod sljemom (TV seriál)
Punom parom (TV seriál)
1977 Nikola Tesla (TV seriál)
1971 Prosjaci i sinovi (TV seriál)
1970 Fiskal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace