foto

Nikos Aliagas

  • nar. 16.5.1969 (49 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gad Elmaleh: 20 ans de scène (TV film)
2012 Stars 80
2005 To oneiro tou Ikarou

TV seriály

2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2001 + Clair (TV seriál)

TV pořady

2016 Génération Balavoine, 30 ans déjà (TV pořad)
Quotidien (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Comment ça va bien! (TV pořad)
2008 L'objet du scandale (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
2003 Le grand concours des animateurs (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1975 Le journal de 20 heures (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace