foto

Mary J. Blige

  • nar. 11.1.1971 (47 let)
    Yonkers, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sherlock Koumes
2017 Mudbound
2015 Best of Glastonbury Festival 2015 (koncert)
The Wiz Live! (TV film)
2013 Betty and Coretta (TV film)
Vánoce v Harlemu
2012 Rock of Ages
2009 I Can Do Bad All by Myself
The Shooter Series: Vol. 1 (video kompilace)
2007 Moje noc s GRAMMY (TV film)
2001 Angel: One More Road to Cross
Prison Song

TV seriály

2018 The Umbrella Academy (TV seriál)
Scream (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
It's About Frank (S03E05)
2015 Empire (TV seriál)
Sins of the Father (S01E10)
Black-ish (TV seriál)
Pops' Pops' Pops (S01E24)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Darujte ledvinu (S03E22)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Garyho stůl (S04E08)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)

Dokumentární

2018 Quincy
2017 Chris Brown: Welcome to My Life
George Michael: Freedom (TV film)
2015 Champs
Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)
2011 Beats, Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
2010 Hope For Haiti Now (koncert)
2009 Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
2005 All We Are Saying (TV film)
Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
2004 Fahrenheit 9/11: A Movement in Time (TV film)
Genius - Pocta Ray Charlesovi (TV film)
Mary J Blige: Live from Los Angeles (koncert)
Mary J Blige: Live from The House Of Blues (koncert)
Michael Jackson: The One (TV film)
2003 2003 NFL Kickoff Concert (koncert)
Intimate Portrait: Chaka Khan (TV film)
2001 All Access: Front Row. Backstage. Live!
Elton John: Greatest Hits (koncert)
Intimate Portrait: Destiny's Child (TV film)
Intimate Portrait: Mary J. Blige (TV film)
2000 It's Only Rock 'n' Roll
1999 Eric Clapton & Friends in Concert
George Michael (TV film) - a.z.
1997 Songs & Visions (koncert)
1996 VH1 Storytellers (TV seriál)

TV pořady

2018 Black Girls Rock! (TV pořad)
Oscar 2018 (TV pořad)
The 24th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2016 2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 BET Awards 2012 (TV pořad)
I Heart Radio Music Festival (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 2011 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
The Voice (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2010 Grammy Awards 2010 (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2008 Stand Up to Cancer (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Made in Hollywood (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 Móda a rock (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Divas: Las Vegas (TV pořad)
Grammy Awards 2002 (TV pořad)
2001 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2000 Dale's All Stars (TV pořad)
GPTV (TV pořad)
1999 MTV Video Music Awards 1999 (TV pořad)
1998 Very Special Christmas from Washington, D.C., A (TV pořad)
1997 Leute heute (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Maroon 5 feat. Cardi B - Girls Like You (hudební videoklip)
2017 Mary J. Blige - Strength Of A Woman (hudební videoklip)
Mary J. Blige feat. A$AP Rocky - Love Yourself (hudební videoklip)
2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
2010 Just Stand Up (hudební videoklip)
2009 Mary J. Blige: I Am (hudební videoklip)
Mary J. Blige: One, The (hudební videoklip)
Mary J. Blige: Stronger (hudební videoklip)
2007 Ludacris feat. Mary J. Blige - Runaway Love (hudební videoklip)
2006 Busta Rhymes feat. Mary J. Blige, Rah Digga, Missy Elliott, Lloyd Banks, Papoose & DMX - Touch It (Remix) (hudební videoklip)
2005 Mary J. Blige - Be Without You (hudební videoklip)
2002 Aaliyah - Miss You (Aaliyah Tribute) (hudební videoklip)
Common feat. Mary J. Blige - Come Close (hudební videoklip)
2001 All Star - What's Going On (hudební videoklip)
1999 George Michael feat. Mary J. Blige - As (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Lil' Mo, Nas, Eve & Q-Tip - Hot Boyz (hudební videoklip)
1996 Jay-Z feat. Mary J. Blige - Can't Knock the Hustle (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace