foto

Nina Young

  • nar. 1966
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rosamunde Pilcher: Láska nad propastí (TV film)
2012 Magnificent Eleven, The
Payback Season
2010 Souboj Titánů
2005 Královna koření
Things to Do Before You're 30
2003 Johnny English
Síla lidskosti (TV film)
2002 Andělé pomsty
2001 Harry Potter a Kámen mudrců
2000 Dívka jako ty (TV film)
1998 Srdcová sedma
1997 Zítřek nikdy neumírá

TV seriály

2016 Berlínská mise (TV seriál)
Na suchu (S01E01)
2009 Off the Hook (TV seriál)
2008 Honest (TV seriál)
Parents of the Band (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
Pilgrim's Rest (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
1995 Demon Headmaster, The (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Joking Apart (TV seriál)
1990 Freddie and Max (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace