foto

Pauline Collins

  • nar. 3.9.1940 (78 let)
    Exmouth, Devon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Byrd and the Bees
The Time of Their Lives
2016 Ernestine & Kit
Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
2015 Dough
2012 Kvartet
2011 Albert Nobbs
2010 Poznáš muže svých snů
Slečna Marplová: Plavý kůň (TV film)
2009 Napříč časem
2006 What We Did on Our Holiday (TV film)
2003 Perlivý kyanid (TV film)
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
Muž a chlapec (TV film)
1997 Cesta do ráje
1996 Flowers of the Forest (TV film)
1995 Comic Relief (TV film)
Mutters Courage
1992 Město radosti
1989 Shirley Valentinová
1985 Tropical Moon Over Dorking (TV film)
1979 Long Distance Information (TV film)
1976 Rise of Minna Nordstrom, The
Rodney Fails to Qualify
Unpleasantness at Bludleigh Court
1975 School for Scandal, The (TV film)
1972 Kings Cross (TV film)
1969 Happy (TV film)
This Town Will Never Be the Same (TV film)
1966 Amerika (TV film)
Making of Jericho, The (TV film)
Secrets of a Windmill Girl
1963 The Contact

TV seriály

2016 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 15 (E15)
další epizody (12)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
2006 Pán času (TV seriál)
Zub a spár (S02E02)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2000 Little Grey Rabbit (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1985 Černá věž (TV seriál)
1983 Little Misses and the Mr. Men (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1975 Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 No, Honestly (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace