foto

Gabriella Wright

  • nar. 19.4.1982 (35 let)
    Londýn,, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Security
2016 The Alcoholist
Uchronia
2015 Cheerleader Death Squad (TV film)
Kurýr: Restart
Septembers of Shiraz
2014 Everly
The Perfect Husband
2013 Intersections
2011 Kárový kluk (TV film)
2010 Nomads (TV film)
22 výstřelů
2009 Demain dès l'aube
Organization of Dreams, An
2008 Finding
2007 Jeskyně smrti
Poslední gang
2005 Marie
2004 One Dollar Curry
Zloduch Albert

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Genesis (S04E20)
2013 Payday (TV seriál)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Truth and Justice (S01E08)
True Love (S01E06)
Simply Henry (S01E02)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)

Dokumentární

2014 OXI, an Act of Resistance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace