foto

Ludivine Manca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Repas de famille
2007 Čas tajemství, čas lásek (TV film)
2006 Poussière d'amour (TV film)
2004 Le menteur (TV film)
Smrtící řasa (TV film)
2003 Y aura pas école demain (TV film)
2002 Marie-Jo et ses 2 amours

TV seriály

2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
No Limit (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
2013 No Limit (TV seriál)
Mariage à haut risque (S02E06)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Beauté fatale (S05E03)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky