foto

Thérèse Liotard

  • nar. 6.5.1949 (71 let)
    Lille, Nord, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Le bonheur
2011 I love Perigord (TV film)
2010 Le Grand restaurant (TV film)
2005 Un prof en cuisine (TV film)
2004 Trois petites filles
2001 Course en fête, La (TV film)
2000 Mix-cité (TV film)
1999 Pas de scandale
1997 Féminin masculine (TV film)
Marthe
1996 Enfants du mensonge, Les (TV film)
Experiment Chloé (TV film)
1995 Groom, Le (TV film)
Mal-aimée, La (TV film)
Musique de l'amour: Chouchou, La (TV film)
1993 À cause d'elle
1992 Coup de chance (TV film)
Pour trois jours de bonheur (TV film)
1991 Enfants du vent, Les
Irlandaise, L' (TV film)
1990 La Désenchantée
Maminčin zámek
Tatínkova sláva
1988 Několik dní se mnou
1987 Cloud Waltzing (TV film)
Un Ragazzo di Calabria
1985 Drôle de samedi
1982 Ombre sur la plage, L' (TV film)
Pleine lune (TV film)
1981 Vévoda Cinq-Mars (TV film)
1980 Comme le temps passe (TV film)
Smrt v přímém přenosu
1979 Fille de Prague avec un sac très lourd, La
1977 Jedna zpívá, druhá ne
1975 Zvláštní oddělení
1974 La jeune fille assassinée
Malicroix (TV film)

TV seriály

2009 Histoires de vies (TV seriál)
2008 Scénarios contre les discriminations (TV seriál)
1999 Jacotte (TV seriál)
Mélissol (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Papa dort (S05E04)
1998 La clef des champs (TV seriál)
Marc Eliot (TV seriál)
1997 La Belle Vie (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 Il giudice istruttore (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Histoires étranges (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 L'oeil de la nuit (TV seriál)
1976 Chirurgien de Saint-Chad, Le (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Du plomb dans la tête (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky