foto

Wendy Nieto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Incomplets
2014 Dědicové
2013 Velký závod
2011 Polisse

TV seriály

2019 Ils étaient dix (TV seriál)
2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Bain de minuit (S02E02)
Marché de dupes (S02E01)
2015 La Famille Millevoies (TV seriál)
2013 Détectives (TV seriál)
Le Sourire d'Abou (S01E05)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Au Field de la nuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky