foto

Johan Storgård

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
2011 Georg & Lydia (TV film)
Kam jsme kdysi šli
2009 Rozumné řešení
2007 Colorado Avenue
2004 Enkeli tulessa (TV film)
2002 Hengittämättä ja nauramatta
2000 Pelon maantiede
1999 Vägen till Lelle
1998 Báječné ženy u vody
1997 Legio (studentský film)
1996 Svart, vitt, rött
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
1992 Fem skott i senaten (TV film)

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Varjoa vailla 1/2 (S02E09)
Verenneito 2/2 (S02E08)
další epizody (7)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Raivotar 2/2 (S01E07)
Sudenkorennot 2/2 (S01E05)
další epizody (6)
2015 Syke (TV seriál)
Viimeinen niitti (S02E06)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2004 Headhunters (TV seriál)
Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Sininen uni (S02E06)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
2000 Falkenswärds möbler (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
Vägsjälar (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
Nortia (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2002 Hurrit (TV seriál)
1997 Mafia ja minä

Host

TV pořady

2002 Bettina S. (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Randström & Co (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1994 Småstadberättelser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace