foto

Lynn Fontanne

  • nar. 6.12.1887
    Woodford, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.7.1983 (95 let)
    Genesee Depot, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Peter Pan (TV film)
1943 Stage Door Canteen
1931 The Guardsman
1925 The Man Who Found Himself
1924 Second Youth

TV seriály

1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

1980 The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts (TV film)

Host

TV pořady

1970 A Birthday Gala Tribute Noel Coward (TV pořad)
1965 The 17th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky