foto

George Steel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 The Aeronauts
2018 Robin Hood
Wild Rose
2015 Gozo
2014 Žena v černém 2: Anděl smrti
2012 Doors Open (TV film)
2007 Get Off My Land

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Honey Hunt (S01E08)
Marriage Bond (S01E07)
The Buffalo Hunter (S01E06)
další epizody (8)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Of Kings and Prophets (TV seriál)
Sons of Liberty (TV seriál)
2014 Ctihodná žena (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
White Christmas (S02E04)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Ženy milující (TV seriál)
2009 Cast Offs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace