foto

George Steel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Harry Haft
Poslední dopis od milence
2019 The Aeronauts
2018 Robin Hood
Wild Rose
2015 Gozo
2014 Žena v černém 2: Anděl smrti
2012 Doors Open (TV film)
2007 Get Off My Land

TV seriály

2021 The Sandman (TV seriál)
2019 Of Kings and Prophets (TV seriál)
Offerings of Blood (E01)
2017 The Son (TV seriál)
Honey Hunt (S01E08)
Marriage Bond (S01E07)
The Buffalo Hunter (S01E06)
další epizody (8)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
The Uprising (E02)
A Dangerous Game (E01)
2014 Ctihodná žena (TV seriál)
The Hollow Wall (E07)
The Mother Line (E06)
Two Hearts (E05)
další epizody (7)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Bílé Vánoce (S02E04)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Ženy milující (TV seriál)
2009 Cast Offs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky