foto

Polly Holliday

  • nar. 2.7.1937 (83 let)
    Jasper, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Fair Game
2007 Těsně vedle
2006 Rebelka
2004 Láska všechno překoná (TV film)
1998 Past na rodiče
1996 Konec ráje (TV film)
Mr. Wrong
1993 Mrs. Doubtfire - Táta v sukni
1991 Triumph of the Heart: The Ricky Bell Story, A (TV film)
1988 Měsíc nad Paradorem
1985 Konrad (TV film)
Lots of Luck (TV film)
1984 Gremlins
1983 Vánoční dárek (TV film)
1982 Missing Children: A Mother's Story (TV film)
Shady Hill Kidnapping, The (TV film)
1981 All the Way Home (TV film)
1979 You Can't Take It with You (TV film)
1978 The One and Only
1976 Bernice Bobs Her Hair (TV film)
Luke Was There (TV film)
Všichni prezidentovi muži
1975 Distance
The Silence (TV film)
W.W. and the Dixie Dancekings
1974 Zabójstwo w Catamount

TV seriály

1999 Kutil Tim (TV seriál)
Marná lásky snaha (2. část) (S08E19)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Ničím nezkalené Vánoce (S07E11)
Čestná salva (S06E24)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Kutil Tim (TV seriál)
Noc předtím, než vypukl chaos (S04E12)
1993 Kutil Tim (TV seriál)
Mnoho povyků pro tchýni (S02E21)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
O nejlepší dýni (S02E10)
The Golden Girls (TV seriál)
Blind Ambitions (S01E23)
1985 Stir Crazy (TV seriál)
1981 Private Benjamin (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Video kompilace

1992 Amazing Stories: Book Five (video kompilace)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky