foto

Lil' Kim

  • nar. 11.7.1975 (43 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Malý pasák
2004 Nakládačka
Nora's Hair Salon
2003 Gang of Roses
Those Who Walk in Darkness
2002 Jů, vona je chlap
2001 Přesný zásah
Zoolander
1999 Taková normální holka

Dokumentární

2017 Can't Stop, Won't Stop: The Bad Boy Story
2008 Hotel Gramercy Park
2007 Boulevard of Broken Dreams (TV seriál)
Life After Death: The Movie
Marc Jacobs & Louis Vuitton (TV film)
2003 100 Greatest Videos (TV film)
Money Programme: The Fur Is Flying (TV film) - a.z.

TV pořady

2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
2006 MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2000 The Cindy Margolis Show (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Lil' Kim - Took Us A Break (hudební videoklip)
Remy Ma feat. Lil' Kim - Wake Me Up (hudební videoklip)
2009 Lil' Kim feat. T-Pain & Charlie Wilson - Download (hudební videoklip)
2006 Mobb Deep: Life of the Infamous... The Videos (hudební videoklip)
2004 Christina Aguilera - Car Wash (hudební videoklip)
2003 Christina Aguilera - Can't Hold Us Down (hudební videoklip)
2001 All Star - What's Going On (hudební videoklip)
Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade (hudební videoklip)
Missy 'Misdemeanor' Elliott: Hits of Miss E... The Videos, Volume 1 (hudební videoklip)
1998 Missy Elliott feat. Lil' Kim, Mocha and Timbaland - Hit Em wit da Hee (hudební videoklip)
1997 Lil' Kim feat. Da Brat, Left Eye, Missy Elliott & Angie Martinez - Not Tonight (Ladies Night Remix) (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace