foto

Jan Kehár

  • nar. 1972
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 3 sezóny v pekle
Normal
2008 Dívka a kouzelník (TV film)
2003 Čert ví proč
2000 Anděl Exit
1998 Legenda Emöke (TV film)
1996 Ceremoniář
Pasáž
1995 Bolest (studentský film)
Schlafes Bruder
1993 Kanárská spojka
Kaspar Hauser
Záhada hlavolamu
Žiletky
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1991 Kdyby tisíc klarinetů (divadelní záznam)
1989 Blázni a děvčátka
Něžný barbar
1988 Hody, hody, doprovody (TV film)
Hvězdář a kometa (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Tři chlapi a dáma (TV film)
1986 Ahoj sídliště (TV film)
Útěk do jara
Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
1984 Stan (TV film)
1983 Jára Cimrman ležící, spící
Tři veteráni
1981 Skleněný dům
1980 Krakonoš a lyžníci

TV seriály

2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Překvapení (E04)
In dubio pro reo (E02)
Omyl krále Šalamouna (E01)
Život na zámku (TV seriál)
Veselka (S02E26)
Všechno je jinak (S02E20)
Sádra (S02E19)
další epizody (4)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Kolaudace (S02E13)
Období dešťů (S02E11)
Proti všem (S02E09)
další epizody (4)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
Život na zámku (TV seriál)
Neposkvrněné početí (S01E22)
Havárie (S01E18)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1983 Návštěvníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace