foto

Seo-hyeon Ahn

  • nar. 12.1.2004 (16 let)
    Suwon, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Okja
2014 Monseuteo
Shinui han soo
Watnikkyeo
2011 Mihanhae, komaweo
Mr. aidol
2010 Hanyeo
2009 Tokkiwa lijeodeu

TV seriály

2020 O naeui namjadeul (TV seriál)
2019 Haechi (TV seriál)
2018 Boksunoteu 2 (TV seriál)
2015 Maeul : achiaraui bimil (TV seriál)
2014 Bomiui bang (TV seriál)
Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Sangeo (TV seriál)
2012 Babo eomma (TV seriál)
2011 Cheonsangui hwawon (TV seriál)
Deurim hai (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
2010 Sejamae (TV seriál)
Wiedaehan gye choon bin (TV seriál)
2009 Hon (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2008 Yeonae kyeolhon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky