foto

Kiti Mánver

  • nar. 11.5.1953 (65 let)
    Antequera, Málaga, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dolor y gloria
2018 En las estrellas
2017 Las heridas del viento
2015 El país del miedo
2014 Las ovejas no pierden el tren
2013 Sinceridad
2011 Lo contrario al amor
2009 Hora más en Canarias, Una
Jen kamarádi
Rozervaná objetí
2007 Lola, la película
Nedělní světlo
2005 Escorzo
2004 La chica de la cárcel
2003 Její oči
La luz prodigiosa
2002 Araña negra, La
Caballero Don Quijote, El
Lado oscuro, El
2001 Večer tříkrálový
2000 A galope tendido
Jara
Společenství
1998 Díaz felices, Los
Una pareja perfecta
1997 Cosas que dejé en La Habana
Nemůžeš mít všechno
1996 Brujas
1995 Květ mého tajemství
Sal de la vida, La
Seductor, El
1994 Lazos (TV film)
Todos los hombres sois iguales
1992 Reina anónima, La
1991 Todo por la pasta
Una mujer bajo la lluvia
1990 La seducción del caos (TV film)
Mujer de tu vida: La mujer infiel, La (TV film)
1988 Brumal
Pasodoble
Ženy na pokraji nervového zhroucení
1987 Luna de lobos
Rumbo norte
1984 Co jsem komu udělala?
1980 Curso en que amamos a Kim Novak, El
Kargus
Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón
Ópera prima
1979 Buscón, El
Historia de 'S'
1978 De fresa, limón y menta
Tiempos de constitución
¿Qué hace una chica como tú en un sitio como éste?
1974 Televisor, El (TV film)
1973 Promluv, němá
Verflucht, dies Amerika
1970 Chválozpěv

TV seriály

2018 Las chicas del cable (TV seriál)
El tiempo (S03E01)
2017 Las chicas del cable (TV seriál)
Los secretos (S02E05)
La culpa (S02E04)
La elección (S02E01)
další epizody (11)
Velvet Colección (TV seriál)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Un golpe de efecto (S03E09)
další epizody (4)
2013 Vive cantando (TV seriál)
2012 Fenómenos (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
Quién, Los (TV seriál)
2000 Moncloa ¿dígame? (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1997 En plena forma (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 Historias de la puta Mili (TV seriál)
Villarriba y Villabajo (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1992 Marie-Galante (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
1984 El edén (TV seriál)
Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
1983 Labrazský příběh (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace