foto

Teija Vilkkovaara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2010 Jäät (TV film)
2009 Pääministeri (TV film)
2004 Tyhjää ilman Tahvoa (TV film)
2000 Ei kaikki miehet petä
1997 Viisi tytärtäni (TV film)

TV seriály

2005 Pääroolissa (TV seriál)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2007 Muistikuvaputki (TV seriál)

TV pořady

2014 Noin viikon uutiset (TV pořad)
2009 Seitsemäs taivas (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2005 Talo Italiassa (TV pořad)
1998 Eurovision laulukilpailu 1998 - Suomen karsinta (TV pořad)
1992 Pedro Hietanen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky