foto

Rosalía Dans

  • nar. 1956
    A Coruña, Galicia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 La seducción del caos (TV film)
1989 Amanece, que no es poco
1988 Gallego
1987 Gran comedia, La
Lorca, smrt básníka (TV film)
1980 Los primeros metros
1976 Alcalde por elección

TV seriály

1986 Detektiv Pepe Carvalho (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1976 Señora García se confiesa, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky