foto

Iris Almario

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vražda v Mexiku (TV film)
2013 And Then There Was None
2011 Bůh žehnej Americe
2010 Below the Beltway
2006 Poslední přání

TV seriály

2020 Flipped (TV seriál)
2019 All Rise (TV seriál)
Maricela and the Desert (E08)
2018 Nobodies (TV seriál)
Getting a Sign (S02E11)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Mediální masáž (S01E06)
Code Black (TV seriál)
The Fifth Stage (S01E14)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Seven (S02E15)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
My First Thanksgiving with Josh! (S01E06)
Bosch (TV seriál)
Ztracení chlapci (S01E07)
Ztracené světlo (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
16 let (S13E07)
2014 Inteligence (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tvou lásku si nesu s sebou (S03E16)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Gorila k adopci (S02E11)
2011 Záměna (TV seriál)
2009 Outnumbered (TV seriál)
2006 Wicked Wicked Games (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Donny, málo jsme tě znali (S01E03)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Mammary Lane (S05E05)
Sex ve městě (TV seriál)
Štěstí je stará dáma (S05E03)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky