foto

Annie Potts

  • nar. 28.10.1952 (67 let)
    Franklin, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Krotitelé duchů: Odkaz
2020 Lamp Life
2019 Toy Story 4: Příběh hraček
2018 Happy Anniversary
2017 Izzy Gets the F*ck Across Town
Pobav mě
2016 Krotitelé duchů
Two for One
2015 As Good As You
Paging Dr. Freed (TV film)
2014 Chu and Blossom
2013 Murder in Manhattan (TV film)
2012 The Music Teacher (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
2010 Freshman Father (TV film)
Vezmi si mě (TV film)
2008 Family Man (TV film)
Královna XXL (TV film)
Single with Parents (TV film)
2007 Spellbound (TV film)
Sunday Man, The
2004 Elvis už odešel
2003 Chráníme své děti (TV film)
2002 Weddings of a Lifetime's Dream Weddings on a Budget
1999 Toy Story 2: Příběh hraček
1995 Tajemná žena (TV film)
Toy Story: Příběh hraček
1992 Navzdory pravidlům
1990 Texasville
1989 Kdo je Harry Crumb?
Krotitelé duchů II
1988 Manželské etudy
Vejbuch
1987 The Man Who Fell to Earth (TV film)
1986 Jumpin' Jack Flash
Kráska v růžovém
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Krotitelé duchů
Why Me? (TV film)
Zločiny z vášně
1983 Cowboy (TV film)
1982 Bayou Romance
Something So Right (TV film)
1981 Heartaches
1979 Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
1978 Corvette Summer
Král cikánů
1977 Black Market Baby (TV film)

TV seriály

2020 Malý Sheldon (TV seriál)
A House for Sale and Serious Woman Stuff (S03E19)
A Couple Bruised Ribs and a Cereal Box Ghost Detector (S03E18)
An Academic Crime and a More Romantic Taco Bell (S03E17)
další epizody (9)
2019 Malý Sheldon (TV seriál)
A Secret Letter and a Lowly Disc of Processed Meat (S03E21)
Polévka mládeže a klubíčko lží (S03E10)
A Party Invitation, Football Grapes and an Earth Chicken (S03E09)
další epizody (16)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Rodinná dynamika a Pontiac Fiero (S02E09)
8-bitová princezna a génius na píchlá kola (S02E08)
Uhlíková metoda datování a vycpaný mýval (S02E07)
další epizody (21)
The Fosters (TV seriál)
Mother's Day (S05E15)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Kirk, Spock a tříselná kíla (S01E09)
Mys Canaveral, Shrodingerova kočka a vlasy Cyndi Lauper (S01E08)
Bůček, vúdú a tajný závod (S01E07)
další epizody (7)
Welcome to the Wayne (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Until Tomorrow (S04E20)
The Long Haul (S04E16)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Withdrawal (S01E17)
Us (S01E13)
Saints (S01E07)
další epizody (4)
The Fosters (TV seriál)
Under Water (S03E14)
If and When (S03E13)
Mixed Messages (S03E12)
další epizody (4)
Skandál (TV seriál)
Buckle Up (S05E19)
2015 Chicago Med (TV seriál)
iNO (S01E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Se zlomeným srdcem (S02E07)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zmocněnec 2/2 (S03E19)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Padre (S01E15)
The Honeymoon (S01E11)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Chirurgové (TV seriál)
Mapa tvé osobnosti (S10E06)
2012 Animal Practice (TV seriál)
G.C.B. (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Selfish (S10E19)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
The Bad Seed (S05E05)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Moře hoře (S02E07)
Povedená veselka (S02E06)
Neštěstí chodí po lidech na horách (S02E05)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Impulsive (S09E03)
2006 Julie Reno, Bounty Hunter (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nákaza (S07E12)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
2004 Huff (TV seriál)
Je mrtvá? (S01E06)
Červené kalhotky (S01E05)
Sebeovládání (S01E04)
další epizody (4)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Stuck In the Middle with You (TV seriál)
2002 Secrets of Superstar Fitness (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Over the Top (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Hodný pejsek (S02E16)
1986 Designing Women (TV seriál)
1981 The Kwicky Koala Show (TV seriál)
1980 Goodtime Girls (TV seriál)
Magnum (TV seriál)

Dokumentární

2019 Cleanin' Up the Town: Remembering Ghostbusters
2014 Holbrook/Twain: An American Odyssey
2003 CBS at 75 (TV film)
Designing Women Reunion, The (TV film)
2001 Intimate Portrait: Dixie Carter (TV film)
2000 The Story Behind 'Toy Story'
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
Making of 'Toy Story', The (TV film)
1993 Ultimate Driving Challenge, The (TV film)

Video kompilace

1992 Amazing Stories: Book Two (video kompilace)

Host

TV pořady

2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 Celebrity Close Calls (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)