foto

Annie Potts

  • nar. 28.10.1952 (64 let)
    Franklin, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Toy Story 4
2017 Humor Me
Izzy Gets the F*ck Across Town
2016 Krotitelé duchů
Two for One
2015 As Good As You
Paging Dr. Freed (TV film)
2014 Chu and Blossom
2013 Murder in Manhattan (TV film)
2012 The Music Teacher (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
2010 Freshman Father (TV film)
Vezmi si mě (TV film)
2008 Family Man (TV film)
Královna XXL (TV film)
Single with Parents (TV film)
2007 Spellbound (TV film)
Sunday Man, The
2004 Elvis už odešel
2003 Chráníme své děti (TV film)
2002 Weddings of a Lifetime's Dream Weddings on a Budget
1999 Toy Story 2: Příběh hraček
1995 Tajemná žena (TV film)
Toy Story: Příběh hraček
1992 Amazing Stories: Book Two (video kompilace)
Navzdory pravidlům
1990 Texasville
1989 Kdo je Harry Crumb?
Krotitelé duchů II
1988 Manželské etudy
Pass the Ammo
1987 Man Who Fell to Earth, The (TV film)
1986 Jumpin' Jack Flash
Kráska v růžovém
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Krotitelé duchů
Why Me? (TV film)
Zločiny z vášně
1983 Cowboy (TV film)
1982 Bayou Romance
Something So Right (TV film)
1981 Heartaches
1979 Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
1978 Corvette Summer
Král cikánů
1977 Black Market Baby (TV film)

TV seriály

2016 Chicago Med (TV seriál)
Withdrawal (S01E17)
Us (S01E13)
Saints (S01E07)
další epizody (4)
2015 Chicago Med (TV seriál)
iNO (S01E02)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2012 Animal Practice (TV seriál)
G.C.B. (TV seriál)
2006 Julie Reno, Bounty Hunter (TV seriál)
2004 Huff (TV seriál)
Je mrtvá? (S01E06)
Červené kalhotky (S01E05)
Sebeovládání (S01E04)
další epizody (4)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Stuck In the Middle with You (TV seriál)
2002 Secrets of Superstar Fitness (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Over the Top (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Hodný pejsek (S02E16)
1986 Designing Women (TV seriál)
1981 The Kwicky Koala Show (TV seriál)
1980 Goodtime Girls (TV seriál)
Magnum (TV seriál)

Dokumentární

2014 Holbrook/Twain: An American Odyssey
2003 CBS at 75 (TV film)
Designing Women Reunion, The (TV film)
2001 Intimate Portrait: Dixie Carter (TV film)
2000 Story Behind 'Toy Story', The
1995 Making of 'Toy Story', The (TV film)
50 Years of Funny Females (TV film)
1993 Ultimate Driving Challenge, The (TV film)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2010 Celebrity Close Calls (TV pořad)
2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace