foto

Melville Cooper

  • nar. 15.10.1896
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.3.1973 (76 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Ze Země na Měsíc
1957 The Story of Mankind
1956 Bundle of Joy
Cesta kolem světa za 80 dní
Diane
1955 Moonfleet
The King's Thief
1954 To by se mělo stát vám
1952 The Return of Gilbert & Sullivan
1950 Let's Dance
Nevěstin otec
The Petty Girl
The Underworld Story
1949 And Baby Makes Three
Bratři Marxové: Love Happy
The Red Danube
1948 Okouzlení
1947 13 Rue Madeleine
The Imperfect Lady
1946 Heartbeat
1945 Sham (TV film)
1943 Hit Parade of 1943
Immortal Sergeant
My Kingdom for a Cook
Posvátné manželství
1942 Life Begins at Eight-Thirty
The Affairs of Martha
This Above All
V zajetí minulosti
1941 Kráska z Nového Orleánsu
Scotland Yard
The Lady Eve
You Belong to Me
1940 Escape to Glory
Mrtvá a živá
Murder Over New York
Pýcha a předsudek
Too Many Husbands
1939 Blind Alley
I'm from Missouri
The Sun Never Sets
Two Bright Boys
1938 Comet Over Broadway
Dobrodružství Robina Hooda
Dramatic School
Four's a Crowd
Garden of the Moon
Gold Diggers in Paris
Hard to Get
The Dawn Patrol
Women Are Like That
1937 Její domácí přítel
The Great Garrick
The Last Of Mrs. Cheyney
Thin Ice
Tovarich
1936 The Gorgeous Hussy
1935 Rendezvous
The Bishop Misbehaves
1934 The Private Life Of Don Juan
The Scarlet Pimpernel
1933 Forging Ahead
Leave It to Me
To Brighton with Gladys
1932 Two White Arms
1931 Black Coffee
The Calendar
1930 All Riot on the Western Front

TV seriály

1960 Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 ABC Album (TV seriál)
Eye Witness (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
Curtain Call (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Musical Comedy Time (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Your Show Time (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1942 Hedda Hopper's Hollywood No. 6

TV pořady

1952 I've Got a Secret (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace