foto

Robert L. Baird

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Velká šestka
2013 Univerzita pro příšerky
2012 Na vlásku šťastně až navěky
2011 Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
2007 Robinsonovi
2006 Auta
2005 Strašpytlík
2001 Příšerky s.r.o.
1999 Třináctý rok (TV film)

TV seriály

1999 Misguided Angels (TV seriál)
Pán šelem (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1998 Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace