foto

Tomáš Oramus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Casting na lásku
2019 Poslouchej
2018 Kluci z hor
Svědomí
2016 Ritus (studentský film)
Tajemství pouze služební
2015 Road-Movie (studentský film)
2014 Malý atlas hub (studentský film)
Modelky s.r.o.
2013 Maria Stock (studentský film)
Obchodníci

TV seriály

2019 Čechovi (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S02E05)
Únos (S02E01)
Špekáček a Feferonka - Příběhy z lednice (TV seriál)
Jak Avokádu scházela pořádná Pecka (S02E10)
Jak lez Chlupatej Knedlík Krkovičce do zelí (S02E09)
Jak Rakvička přišla o Věneček (S02E08)
další epizody (10)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Láska až za hrob (S01E10)
Přítel (S01E09)
Ministrova dcera (S01E07)
další epizody (8)
2015 Stopy života (TV seriál)
Na dřeň (S02E08)
Poslední návrat II. (S02E07)
Poslední návrat (S02E06)
další epizody (11)
2014 Stopy života (TV seriál)
Bílý střelec (S01E08)
Zlatá mládež (S01E07)
Poslední sbormistr (S01E06)
další epizody (7)

Dokumentární

2017 Jít za svým snem (TV seriál)
Jan Chramosta, filmař (S02E04)
Gabriela Vermelho, muzikantka (S02E01)

TV pořady

2020 Jak to lítá na letišti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky