foto

Diana Ross

  • nar. 26.3.1944 (74 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Audience with Diana Ross, An (TV film)
1999 Krutá daň (TV film)
1994 Out of Darkness (TV film)
1987 Diana Ross: Red Hot Rhythm and Blues (TV film)
1985 Motown Returns to the Apollo (TV film)
1980 Bob Hope's All-Star Birthday Party (TV film)
1978 Wiz on Down the Road
Čaroděj
1977 Evening with Diana Ross, An (TV film)
1975 Mahogany
1972 Billie zpívá blues
1971 Fight of the Century (TV film)
1965 Beach Ball

Dokumentární

2013 Richard Pryor: Zapomeňte na logiku - a.z.
2011 Diana Vreeland: The Eye Has to Travel
2009 Zdvojení
2005 Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
2004 Sex 'n' Pop (TV seriál)
2002 Making and Meaning of 'We Are Family', The
2000 Ali-Frazier I: One Nation... Divisible (TV film)
1998 Motown 40: The Music Is Forever (TV film)
1995 Greatest Music Party in the World, The (TV film)
Historie Rock 'n' Rollu 3: Britská invaze, americký protiútok (TV film)
Soul Train's 25th Anniversary (TV film)
1992 Diana Ross Live! The Lady Sings... Jazz & Blues: Stolen Moments (koncert)
1985 We Are the World (koncert)
Whimsical World of Oz, The (TV film)
1983 Motown 25: Yesterday, Today, Forever (TV film)
1979 Diana Ross in Concert! (koncert)
1965 Sound of Motown, The (TV seriál)
1964 Chroniques de France (TV seriál)
The T.A.M.I. Show

TV pořady

2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
2012 Christmas in Washington (TV pořad)
2002 Night at the Apollo, A (TV pořad)
1994 All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever! (TV pořad)
Cilla's World (TV pořad)
1993 Apollo Theatre Hall of Fame (TV pořad)
The 65th Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.
1992 Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration (TV pořad)
1990 Tonight Live with Steve Vizard (TV pořad)
1981 Diana (TV pořad)
Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1965 It's What's Happening, Baby! (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace