foto

Antoine Vitez

  • nar. 20.12.1930
    Paříž, Francie
  • zem. 30.4.1990 (59 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Hiver 54, l'abbé Pierre
1979 Je parle d'amour
Écoute voir...
1978 Barbouillé ou la mort gaie, Le
Zelený pokoj
1976 Antoine Vitez s'amuse avec Claudel et Brecht
1971 La fuite (TV film)
1970 Doznání
1969 Moje noc s Maud
1966 Válka skončila
1965 Perceval ou Le conte du Graal (TV film)

TV seriály

1976 L'homme en question (TV seriál)
1972 Thibault, Les (TV seriál)
1971 Tang (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Dokumentární

1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Ivanov (TV film)
1971 La fuite (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky