foto

Catherine Feller

  • nar. 1939

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Dívka s pistolí
1966 Doctor in Clover
1965 San Ferry Ann
1962 Valčík toreadorů
1961 Kletba vlkodlaka
1959 Friends and Neighbours
1958 Bachelor of Hearts
Cikánka a gentleman
1957 A Woman of Property (TV film)
1954 The Belles of St. Trinian's

TV seriály

1984 Fresh Fields (TV seriál)
1981 Little World of Don Camillo, The (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1973 Oh, Father! (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky