foto

Peggy Knudsen

  • nar. 22.4.1923
    Duluth, Minnesota, USA
  • zem. 11.7.1980 (57 let)
    Encino, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Istanbul
1956 Hilda Crane
The Bottom of the Bottle
1955 Betrayed Women
Good Morning, Miss Dove
Unchained
1950 Copper Canyon
1948 Half Past Midnight
Perilous Waters
Trouble Preferred
1947 My Wild Irish Rose
Roses Are Red
Stallion Road
The Unfaithful
1946 Hluboký spánek
Humoreska
Never Say Goodbye
Shadow of a Woman
Two Guys from Milwaukee
Uloupený život

TV seriály

1960 Pete and Gladys (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Spurious Sister (S03E01)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Target (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Gilded Lily (S01E34)
1957 Panic! (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
So This Is Hollywood (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Your Show Time (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky