foto

Vijay Amritraj

  • nar. 14.12.1953 (64 let)
    Madras, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Of God and Kings
1986 Star Trek IV: Cesta domů
1985 Devět životů nindži
1983 Chobotnička
1979 Players

TV seriály

1996 Local Heroes (TV seriál)
1993 Phenom (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1986 The Last Precinct (TV seriál)
What a Country (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)

Dokumentární

2014 Roland Garros

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace