foto

Billie Jean King

  • nar. 22.11.1943 (74 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Láska dělá z lidí blázny (S03E04)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)

Dokumentární

2017 Elton John: The Nation's Favorite Song (TV film)
2016 Serena
Říkejte mi Martino (TV film)
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
Více než vítězství
2014 Bystander Revolution (TV seriál)
2013 The Battle of the Sexes
2012 Venus and Serena
2011 125 Years of Wimbledon: You Cannot Be Serious (TV film)
McEnroe/Borg: Fire & Ice (TV film) - a.z.
Renée
2008 The Evert Era (TV film)
Wisdom
2007 ShowBusiness: The Road to Broadway
2006 Legendy Wimbledonu: Pete Sampras (TV film)
Wimbledon 2006
2005 Moments That Shook Sport
2003 She Got Game
Unforgettable: The Little Mo Connolly Story
2000 Playing the Field: Sports and Sex in America (TV film)
Wimbledon: A History of the Championships
1994 Arthur Ashe: Citizen of the World (TV film)
1985 American Masters (TV seriál)
1973 Bobby Riggs vs. Billie Jean King: Tennis Battle of the Sexes (TV film)

TV pořady

2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1993 Chevy Chase Show, The (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace