foto

Stephen Schneider

  • nar. 11.2.1945
    New York City, New York, USA
  • zem. 19.7.2010 (65 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Climate Refugees
Cool It
Pricele$$ (TV film)
2009 Městské klimatické bomby (TV seriál)
Owning the Weather
2008 Earth: The Climate Wars (TV seriál)
2007 11. hodina
2006 Globální oteplování: Země v plamenech (TV film)
Too Hot Not to Handle (TV film)
2005 Global Warming: The Signs and Science (TV film)
1976 In Search of... (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky