foto

Russell Hodgkinson

  • nar. 14.8.1959 (60 let)
    Homestead, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 You Can't Win
2018 We Take the Low Road
2016 Simple Creature
2015 Minimum Wage
Star Leaf
The Hollow One
2014 A Bit of Bad Luck
B.F.E.
Big Boy
Desert Cathedral
Device, The
2013 Ghostlight
Našrot
2012 Eden
Grassroots
Junk
Locally Grown (TV film)
Tlusťoch válí
2011 The Off Hours
2009 Neposkvrněné početí malého čudly
The Whole Truth
ZMD: Zombies of Mass Destruction
2006 We Go Way Back
2003 Horký prachy
Velká ryba
1990 The Court-Martial of Jackie Robinson (TV film)

TV seriály

2018 Z Nation (TV seriál)
The End of Everything (S05E13)
At All Cost (S05E12)
Hackerville (S05E11)
další epizody (13)
2017 Z Nation (TV seriál)
The Black Rainbow (S04E13)
Mt. Weather (S04E12)
Return to Mercy Labs (S04E11)
další epizody (13)
2016 Rocketmen (TV seriál)
Z Nation (TV seriál)
Everybody Dies in the End (S03E14)
Duel (S03E13)
The Siege of Murphytown (S03E12)
další epizody (13)
2015 Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
Day One (S02E14)
Adiós, Muchachos (S02E13)
další epizody (15)
2014 Z Nation (TV seriál)
Doctor of the Dead (S01E13)
Murphy's Law (S01E12)
Sisters of Mercy (S01E11)
další epizody (12)
2011 Grimm (TV seriál)
Danse Macabre (S01E05)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
1997 Orleans (TV seriál)

Dokumentární

2013 Zlo v rodině (TV seriál)
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2007 Zoo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky