foto

Keith Allan

  • nar. Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Black Ghiandola
2015 Kill Me, Deadly
2014 The Shoot
2013 Noc zombie (TV film)
Social Nightmare (TV film)
2012 Air Force One: Poslední let
Rise of the Zombies (TV film)
2009 Perfect Sleep, The
2000 Meat Loaf: To Hell and Back (TV film)

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
She (S01E14)
Z Nation (TV seriál)
Welcome to the Newpocalypse (S05E01)
2017 Z Nation (TV seriál)
The Black Rainbow (S04E13)
Mt. Weather (S04E12)
Return to Mercy Labs (S04E11)
další epizody (13)
2016 Z Nation (TV seriál)
Everybody Dies in the End (S03E14)
The Siege of Murphytown (S03E12)
They Grow Up So Quickly (S03E10)
další epizody (10)
2015 Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
Day One (S02E14)
Adiós, Muchachos (S02E13)
další epizody (15)
2014 Z Nation (TV seriál)
Doctor of the Dead (S01E13)
Murphy's Law (S01E12)
Sisters of Mercy (S01E11)
další epizody (12)
2013 Welcome to the Family (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vzdálená místa (S05E06)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje déja vu, moje déja vu (S05E22)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rázová vlna, část 2. (S02E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otrok hladu (S02E23)
2001 Three Sisters (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Hodina kouzel (S03E02)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Naslouchat strachu (S05E09)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1997 ARK, the Adventures of Animal Rescue Kids (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Cesta krokodýlů
Noc zombie (TV film)
Social Nightmare (TV film)
2012 Rise of the Zombies (TV film)
2011 11/11/11

Režijní filmografie

Filmy

2011 11/11/11

TV seriály

2017 Z Nation (TV seriál)
A New Mission: Keep Moving (S04E04)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace