foto

Samia Muriel Chancrin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kupředu levá
Odnikud
2016 Das weiße Kaninchen (TV film)
Holly
2015 Alexandra
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
2014 Wir waren Könige
2013 Lose Your Head
2008 Frei sein (studentský film)
2007 Autistic Disco

TV seriály

2013 Kriminalista (TV seriál)
Dolly 2 (S08E01)

Dokumentární

2016 Der Traum von der Neuen Welt (TV seriál)
Die Rekorde (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace