foto

Samia Muriel Chancrin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kupředu levá
Odnikud
2016 Das weiße Kaninchen (TV film)
Holly
2015 Alexandra
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
2014 Wir waren Könige
2013 Lose Your Head
2012 Im Kreis (studentský film)
2008 Frei sein (studentský film)
2007 Autistic Disco

TV seriály

2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Dolly 2 (S08E01)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der Auf-Schneider: Aufstieg und Fall eines deutschen Baulöwen (TV film)
2016 Der Traum von der Neuen Welt (TV seriál)
Die Rekorde (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace