foto

Anette Lindbäck

  • nar. 9.8.1959 (60 let)
    Möllevången, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Drahá Alice
Na druhé straně
2003 Mannen som log (TV film)
2000 Nová země
1997 Švédští hrdinové

TV seriály

2011 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2005 Wallander (TV seriál)
Byfånen (S01E02)
2004 Graven (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky