foto

Pat Cash

  • nar. 27.5.1965 (54 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Playing the Moldovans at Tennis

TV seriály

1997 Melissa (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tváří v tvář (TV seriál)
2009 Iron Maiden: Flight 666
2004 Making of 'Wimbledon: The Movie' (TV film)
1987 The Pat Cash Story: No Second Prize (TV film)

Host

TV pořady

2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2001 Weakest Link (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky