foto

Uwe Janson

  • nar. 6.11.1959 (60 let)
    Königswinter, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
Mutterliebe - Der Usedom-Krimi (TV film)
2018 Winterlicht - Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
2014 Auf das Leben!
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Šestka táhne světem (TV film)
2013 Děvčátko se sirkami (TV film)
Skandál (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
Honzíček a Grétička (TV film)
On the Inside
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Nebe nad Mexikem (TV film)
Popelka (TV film)
Tatort - Im Abseits (TV film)
2010 Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Sopka (TV film)
2008 Werther (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
2006 Lulu (TV film)
Peer Gynt (TV film)
Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Eine Liebe in Saigon (TV film)
Medvídek koala sám doma (TV film)
Tatort - Leiden wie ein Tier (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2004 Baal
2003 Hon na žháře (TV film)
Navždy ztracena (TV film)
2002 Ein Albtraum von 3 1/2 Kilo (TV film)
Nachts im Park
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
2001 Babykram ist Männersache (TV film)
Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
2000 Die Geiseln von Costa Rica (TV film)
Liebesengel (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
1998 Annino prokletí (TV film)
Single sucht Nachwuchs (TV film)
1997 Anděl strážný (TV film)
Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
1995 Nur der Sieg zählt (TV film)
Visum in den Tod - Die Russenhuren (TV film)
1994 Lauras Entscheidung (TV film)
1993 Gefährliche Verbindung (TV film)
Neues Deutschland (TV film)
1992 Business with Friends (TV film)
1991 Herz in der Hand (TV film)
1990 Verfolgte Wege

TV seriály

2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertierchen (E06)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
Reformace (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
2014 Die Schlikkerfrauen (TV film)
2012 On the Inside
2007 Sperling und die kalte Angst (TV film)
2005 Eine Liebe in Saigon (TV film)

TV seriály

1996 Sperling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky