foto

Margaret Langrick

  • nar. 1971
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Sweet Angel Mine
1994 A Friend to Die For (TV film)
1991 Frankensteinova školní léta (TV film)
1989 American Boyfriends
Cold Comfort
Thunderground
1988 Martha, Ruth & Edie
1987 Harry a Hendersonovi
Závazné mlčení (TV film)
1985 Bratranec

TV seriály

1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1988 Earth Star Voyager (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
I'm Okay, You Need Work (S02E15)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky