foto

John Wildman

  • nar. 7.11.1960 (59 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 The Mountie
2009 Stan Helsing
1995 Prince for a Day (TV film)
1989 American Boyfriends
1985 Bratranec
1984 Les années de rêves
1983 Skullduggery
1982 Humongous
1981 Yesterday
1978 Blackout
Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang
1975 Christmas Messenger, The (TV film)
1972 Huntsman, The
1970 Prologue

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Trick or Treat (S01E03)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Povstání z popela (S11E01)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1994 Blauvogel (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky