foto

Freddie Findlay

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Rasputin (TV film)
1994 Feast at Midnight, A

TV seriály

1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

1981 Forty Minutes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace