foto

Ingrid Oliver

  • nar. 1977
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Last Christmas
Podfukářky
2017 You, Me and Him
2015 96 Ways to Say I Love You
2008 On je fakt boží!
2005 Footprints in the Snow (TV film)

TV seriály

2021 The Watch (TV seriál)
2015 Pán času (TV seriál)
Zygonská inverze (S09E08)
Zygonská invaze (S09E07)
2014 Pán času (TV seriál)
Death in Heaven (S08E12)
2012 Watson & Oliver (TV seriál)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Material Girl (TV seriál)
Persuasionists, The (TV seriál)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
Plus One (TV seriál)
2008 The Fixer (TV seriál)
The Wrong Door (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Jeremyho maminka (S05E04)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
Vital Signs (TV seriál)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Aromaterapie (S02E04)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Watson & Oliver (TV seriál)
2008 The Wrong Door (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bleší trhy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky