foto

Ingrid Oliver

  • nar. 1977
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 You, Me and Him
2015 96 Ways to Say I Love You
2008 On je fakt boží!
2005 Footprints in the Snow (TV film)

TV seriály

2015 Pán času (TV seriál)
Zygonská inverze (S09E08)
Zygonská invaze (S09E07)
2014 Pán času (TV seriál)
Death in Heaven (S08E12)
2012 Watson & Oliver (TV seriál)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Material Girl (TV seriál)
Persuasionists, The (TV seriál)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
Plus One (TV seriál)
2008 The Fixer (TV seriál)
The Wrong Door (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
Vital Signs (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)

TV pořady

2014 Bleší trhy (TV pořad) - vyp.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Watson & Oliver (TV seriál)
2008 The Wrong Door (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace